Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oostmalle - SKS Herentals 2-1

KVC Oostmalle Sport  - SKS Herentals eindigde op 2-1.  'Met een 2 op 9 wisten de Heylen-boys wat te doen. Maar na het eerste fluitsignaal was het Oostmalle dat al na 1 minuut op voorsprong kwam via een corner die gemakkelijk binnen getikt word na een serieuze dekkingsfout. Nog geen 2 minuten later stond het al 2-0 na een knappe actie van Oostmalle.

Dan weet je dat het een moeilijke avond wordt. Oostmalle nam wat gas terug en de bezoekers  2 open kansen om de aansluiting te vinden maar trapte telkens over. De thuisploeg kwam terug opzetten maar Jens Maes voorkwam erger voor de bezoekers.

Na de koffie kwam SKS sterk sterker uit kleedkamer maar kon de kansen niet afwerken.  In minuut 70 pakte Brent Hooiberghs zijn 2e geel : rood.   Oostmalle creëerde nog een paar kansen maar vergat de aansluitingstreffer te maken. 5 minuten voor tijd gaf Jens Maes met een lange bal de assist voor de 2-1. Volgende zaterdag staat de belangrijke match tegen Ravels om 19.30u thuis op het programma.' (gvn)